Image

Будували громади успішних людей в с.Сергіївка

Чи можуть ігри бути корисними? Ми певні, що так, і наші фахівців довели це на практиці, коли в рамках проєкту «Активізація громадянської свідомості молоді засобами гри-соціального симулятору «Світ громад», “будували” громади успішних, здорових чи щасливих людей разом з молоддю с.Сергіївка Андріївської ОТГ.

Підлітки мали змогу спробувати на собі різні соціальні ролі, щоб зрозуміти, як кожен може впливати на процеси, що відбуваються в його громаді. Також в рамках курсу Олена Селіванова, кризовий психолог, провела заняття на згуртування та налагодження комунікації в групі, а керівник проєкту Ольга Єфімова, на прикладах розповіла про значення органів самоврядування в розвитку громади. Граючи у гру “Світ громад” молодь поліпшує своє лідерські якості, а ще навчається знаходити компроміси під час командної роботи.

Цей проєкт був реалізований за фінансової підтримки Управління у справах сім’ї та молоді Донецької обласної державної адміністрації в рамках обласного конкурсу з визначення програм (проєктів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка на 2020 рік.

Categories: Новини

Залишити відповідь