Image

Відкриття дитячої кімнати та інклюзивної гончарної майстерні

Завдяки конкурсу міні-грантів на розвиток громадських ініціатив Простір підтримки краматорського Карітасу допоміг втіленню ідей активних громадян в реальність. Так, 28 вересня в Краматорську було урочисто презентовано одразу дві локації, створені завдяки підтримці фонду.

В гуртожитку для внутрішньо переміщених осіб було відкрито дитячу кімнату «Простір щасливого дитинства». Ініціативна група родин з-поміж мешканців гуртожитку, власними руками ремонтувала та облаштовувала цей осередок, дорослі й діти працювали разом. Презентація кімнати відбулася в ігровому форматі, з веселими та цікавими конкурсами, за це дякуємо нашій постійній помічниці та колежанці Марині Мартиненко. Приємно було чути відгуки дітей та батьків, які були в захваті та запам’ятають цей радісний день надовго.

В той самий день на це одне урочисте відкриття також зібрались батьки та діти. В Краматорській міській  бібліотеці ім. А.П. Чехова, ще одні переможці конкурсу міні-грантів презентували інклюзивну гончарну майстерню. З нетерпінням учасники чекали початку майстер-класу, щоб спробувати свої сили та здібності, працюючи з глиною, а також спробувати себе в роботі на гончарному колі під керівництвом авторки проекту Наталії Слободян.

Також дивіться фото-репорт від інтернет-видання Слов’янськ діловий.

Хочеться нагадати, що двері Простору підтримки завжди відкриті для ініціативних людей, що прагнуть розвивати своє місто та громаду. Наші фасилітаторки з радістю допоможуть в роботі з перетворення ідеї в проект та пошуком ресурсів для її реалізації. Якщо маєте ідею та готові працювати для її втілення, як і наші переможці, то ми вже чекаємо на вас!

Записатись на консультацію до фасилітаторів можна за телефоном гарячої лінії фонду 066 993 28 00.

Categories: Новини

Залишити відповідь