Image

Для військових у Краматорську відкрили нову каплицю

21 лютого, урочисто була відкрита каплиця, яка знаходиться на території 81-ї окремої аеромобільної бригади, в Старій частині міста. Побудована вона для українських військових завдяки “БФ Карітас Краматорськ”. В каплиці, захисники України можуть не лише помолитися, а й поставити свічку за упокій загиблих бійців, або за здоров’я своїх побратимів.

Тут військовим також можна залишити записку для отця Василя, щоб він прочитав молитву за близьких їм людей.

Приїхали освятити нове місце для молитов 10 святих отців на чолі з керівником департаменту капеланського служіння у силових структурах України Владикою Михаїлом Колтуном.

Священики не тільки освятили каплицю, але і помолилися за мир в нашій країні, і за всіх воїнів, які захищають нашу Батьківщину.

«Всім командирам всіх підрозділів, а також особовому складу, всім учасникам сьогоднішнього дійства і нам священикам, які доклали зусилля та старання і приїхали сьогодні в цей храм, щоб освятить його для людей, які стоять на захисті України. Я хотів би побажати всім нам святого благословення, і нехай воно множиться у вашому житті. Ще хотів би сказати особливе спасибі отцю Василю за те добро, яке він робить для всіх нас», – говорить Владика Михаїл.

У свою чергу, військові вручили грамоти всім, хто брав участь у будівництві храму.

Categories: Новини

Залишити відповідь