Великдень з Карітас: дитячий сміх та посмішки!

Великдень одне з найсвітліших свят для всіх Християн у світі. Тому наші працівники об’єднали зусилля команд проєктів «Психосоціальний супровід» та «Стале надання соціальних послуг», щоб дітям та родинам внутрішньо переміщених осіб, що перебувають у Львівській області цей день запам’ятався добрими та щасливими спогадами.

Програма заходу складалась з майстер-класу та святкового квесту. Для участі в майстер-класі запросили дітей від 3 до 15 років, а також їх батьків. Всім учасникам роздали необхідні матеріали — пензлики, бісер, серветки, блискітки, наклейки та клей. Кожна дитина сама обирала, яку поробку вона хоче зробити.

Захід було організовано для того, щоб діти ближче познайомилися між собою, потоваришували та відволіклись від страшних реалій сьогодення.

Згодом на учасників свята чекав неймовірний квест «Пошук пасхальних скарбів». На території розмістилися станції — «Творча», «Спортивна», «Інтелектуальна», «Магічна» тощо. Усіх дітей, які завітали на свято, об’єднали в команди. Перш ніж вирушити проходити квест, всі учасники отримали мапу зі станціями.

На кожній зупинці мандрівники виконували завдання та грали в ігри. Наприкінці заходу діти отримали солодкі дарунки від організаторів.

Від особи всіх учасників висловлюємо невимірну подяку ведучим та головним організаторам свята Марині Мартиненко з проєкту «Психосоціальний супровід» та команді Центру для дітей та молоді в особі Михайла Іванюка та Тетяни Єршової, і звісно не забуваємо про наших чудових волонтерів!