Благодійний фонд «Карітас Краматорськ» розпочав безкоштовну видачу гігієнічних наборів та медичних аптечок для дітей та дорослих на Львівщині

З вівторка, 26 квітня, у м.Червоноград в офісі «Карітасу Краматорськ» за адресою вул. Василя Стуса, 21А, розпочнеться видача гігієнічних наборів та медичних аптечок для внутрішньо переміщених осіб.

В медичні аптечки входять медикаменти, які відпускаються без рецепта лікаря і видаватимуться єдиним набором.Видача допомоги здійснюватиметься ЛИШЕ за попереднім записом на основі документів: паспорт, ідентифікаційний код, свідоцтво про народження дитини (для отримання дитячої аптечки).Просимо всіх, хто потребує допомоги заповнити онлайн форму: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfOzS…/viewform

Наші спеціалісти зв’яжуться з вами, для уточнення часу видачі аптечок.Допомога надається у межах проєкту «Забезпечення базових потреб внутрішньо переміщених осіб у Львівській області та жителів Донецької області», що впроваджується БО «БФ «Карітас Краматорськ за сприяння ПРООН в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

#UNRPP #StandWithUkraine