Image

Чарівники серед нас

В межах акції «Сюрприз під подушку та ялинку» подарункові набори відправився у найвіддаленіші села буферної зони, щоб хлопчики та дівчата повірили в дива.

Знаєте, бути чарівником зовсім нескладно. Для цього не потрібні ані чарівна паличка, ані килим-літак, ані скатертина, яка сама пригощає смачними стравами ані інша, з дитинства знайома атрибутика із казок. Подивіться навколо! Серед нас так багато справжніх чарівників, які здійснюють дива у нашому реальному житті.

Багато людей з  великим серцем долучилися до участі у благодійному проєкті «Сюрприз під подушку та ялинку», яку організували — міжнародний благодійний фонд Карітас України та найбільший онлайн-ритейлер країни ROZETKA.

В межах цієї акції, проєкту «Психосоціальна допомога дітям шкільного віку в зоні бойових дій на сході України» Карітасу Краматорськ випала нагода доставити та вручити 200 подарункових наборів дітям, які живуть і навчаються на лінії розмежування.

«Я переконаний, що ці неймовірні подарункові набори стануть для малечі  справжнім сюрпризом. Хочеться, щоб усі діти посміхалися та вірили у дива. Зимові свята просто налаштовують творити добро і дарувати щастя тим, хто цього потребує. Щиро радіємо за діточок, які отримали чудові набори розвивальних ігор та набори для творчості, – каже Кулік Євген, координатор проєкту «Стійкість та Розвиток».

Марина Мартиненко, психолог проєкту, зазначає: «Дітям важливо знати, що чудеса є, і вони існують. Дякуємо усім благодійникам, які причасні до того, щоб  діти повірили в диво. Завдяки акції «Подарунки під подушку і ялинку», малеча  раділа, посміхалася, і відчувала, що про них думають і хочуть зробити для них приємне».

Це чудово ще й тому, що диво відбувалося навіть з нами з дорослими. Радість і відчуття щастя, яке відчули діти, коли отримали дарунки, передалися нам і залишились у наших серцях.

Дуже приємно, що в наш не легкий час, існують такі люди, які завжди готові прийти на допомогу іншим. Роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця. Хай Господь Вам сторицею віддячить за Ваше розуміння, добро, підтримку і за частку душі, подаровану  дітям.

Categories: Новини

Залишити відповідь