Благодійні новорічні подарунки були вручені 240 дітям, що навчаються в школах на лінії розмежування

З прийдешніми новорічними святами учнів шкіл буферної зони поздоровила команда проєкту «Психосоціальна допомога дітям шкільного віку в зоні бойових дій на сході України» Карітасу Краматорськ. Це новорічне диво стало можливим завдяки підтримці ГО «Країна наших дітей».

Співробітники проєкту привітали дітей  зі святами, вручили солодощі та побажали їм та їхнім родинам міцного здоров’я, життєвого щастя, благополуччя,  вірних друзів, нових казкових пригод, більше посмішок і веселих хвилин життя миру та здійснення всіх бажань у Новому 2022 році.

Окрім того, щиру подяку хочемо виразити  нашим меценатам ГО «Країна наших дітей», яка вже не перший рік допомагає в  закупівлі солодких дарунків. Ваші добрі справи не залишаються непоміченими – вони як маяки світять тим, хто чекає допомоги. Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх  час, ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди.

Categories: Без категорії