«Даруємо віру в чудеса» 2021

«Даруємо віру в чудеса» — благодійна акція, яку «Карітас Краматорськ» проводить вже 5 років. За ці роки змінювались багато: локації проведення, умови проведення, та інше. Мета ж акції залишається незмінною з року в рік. Подарувати дітям з вразливих родин віру в дива, які відбуваються напередодні свята Св.Миколая.

Говорячи про традиційність акції та її сталість, одразу хочеться згадати про нашого постійного партнера. Мова йде про БФ «Карітас Коломия» та їх громаду, котру вони згуртували навколо світлої ідеї допомоги дітям, мрій дітей Сходу, що виконують люди на Заході.

В цьому році до нас долучився новий локальний партнер — ІТ-компанія QurtSoft. Фахівці вирішили перевтілитися у новорічних чарівників та здійснити дитячі бажання, про які писали дітлахи у своїх листах до Святого Миколая. Дякуємо за вашу підтримку. Ми впевнені, що опроміненні усмішки дітей з омріяними подарунками в руках наповнять ваші серця теплом!

У 2021 році всім разом нам вдалось здійснити мрії майже 150, а наші працівники привітали мешканців Краматорську, Слов’янську та с.Ньй-Йорк, Торецької ВЦА. Дякуємо всім помічникам та помічницям Св.Миколая, ми певні, що Ваша доброта повернеться до вас сторицею в новому 2022 році!