Благодійна акція «Шкільний портфелик» 2021

Щорічна благодійна акція «Шкільний портфелик» об’єднує із року в рік, доброчинців та дітей, що підуть до школи, але потребують для нашої підтримки. «Карітас Краматорськ» та його підопічні за доброю традицією теж долучились, а як це було читайте нижче.

Розпочнемо зі слів подяки тим, без кого не було б цієї акції — наших почесних меценатів-партнерів. Ми дякуємо за велику роботу по залученню МБФ «Карітас України», а разом з ними постійним партнерам ІТ-компаніям EPAM Ukraine та SoftServe, робітники якої підтримують акцію вже 4 роки. Також висловлюємо слова вдячності новому партеру, що вивів акцію на зовсім інший рівень — найбільшому онлайн-ритейлеру країни ROZETKA. Звісно не можемо, не згадати про ще одних меценатів кампанію SOCAR Energy Ukraine.

Підтримали акцію і місцеві підприємці Краматорську, дякуємо соціально відповідальним бізнесам, що долучились, а саме ІТ-компанії QuartSoft Ukraine та магазину «Мега Скріпка». Ви надихаєте своїми прикладом!

Вже традиційним атрибут акції в Краматорську, цє «Свято шкільного портфелика» в Просторі підтримки, яке організовує Центр для дітей та молоді за підтримки неймовірної Марини Мартиненко з проєкту «Стійкість та розвиток».

Весь каскад емоцій та ігор важко передати, але ми спробуємо показати лише частинку того, що чекало на дітей після вручення директором фонду о.Василем Іванюком портфеликів від благодійників. Дивіться в відео:

Також перегляньте фото, які передають радість дітей від влаштованого спеціально для них свята!

Лише Краматорськом географія проведення акції для нас не обмежується, також портфелики від меценатів отримають дітки в селища Андріївка, Соледар, Нью-Йорк та містах Лиман і Світлодарськ. З останнього ми вже встигли підготувати фото.