Президент Карітасу Європи та Карітасу Австрії Міхель Ландау відвідав Схід України

7-8 травня до Краматорська завітали з робочим візитом президент Карітасу Європи та Карітасу Австрії Міхель Ландау разом з директором Департаменту міжнародної допомогиГудрун Гюзел та президентом Карітасу України Андрієм Васьковичем.

Перший день візиту був присвячений активному спілкуванню з місцевими медіа, громадськими активістами та волонтерами, а також знайомству з бенефіціарами Caritas Краматорськ під час домашніх візитів.

Другий день візитери присвятили відвідуванню селищ на лінії зіткнення. Саме с. Озарянівка та с. Дружба Торецької ВЦА опинилися в центрі уваги, адже ці населені пункти є одними з тих, де Карітас Краматорськ надає гуманітарну, медичну та соціально-психологічну допомогу.Разом з директором Карітас Краматорськ отцем Василем Іванюком гості мали можливість познайомитись з місцевими мешканцями, педагогами, волонтерами, які поділилися своїми думками про життя в локаціях.

Під час зустрічей обговорювали важливі питання, що стосуються реалізації проєктів Благодійного фонду Карітас Краматорськ на місцях та звертали увагу на майбутні очікування та виклики.Важливими також стали домашні візити до бенефіціарів Карітас Краматорськ в селищі Дружба. Візитери мали можливість безпосередньо познайомитися та поспілкуватися з бенефіціарами проєктів Карітас Краматорськ та дізнатися докладніше про види допомоги, які вони мали можливість отримати.

Завжди раді бачити та вітати вас в Краматорську! Дякуємо за плідну багаторічну співпрацю та сподіваємося на її укріплення!

Христос Воскрес!