Виховували волонтерів в смт.Миронівський

Ми певні, що волонтери мають бути в кожному населеному пункті, бо помічники для добрих справ потрібні усюди. Тому в цьому році Ольга Єфімова, спеціаліст по роботі з волонтерами відгукнулась на запрошення та вирушала до нової локації для курсу «Школа волонтера».

Навчання було дуже насиченим, але й веселим. Майбутні волонтери завжди вміють вражати своїми креативними підходами, щирістю думок та бажання завзято швидше перейти до практики.

Раді, що скоро вони отримають таку можливість, бо вони вже успішні випускники курсу, а разом з тим справжні волонтери. Тепер в смт.Миронівському з’явились партнери не лише в «Карітасу Краматорськ», а і місцевих громадських об’єднань.

Цей курс реалізується за фінансової підтримки Управління у справах сім’ї та молоді Донецької обласної державної адміністрації в рамках обласного конкурсу з визначення програм (проєктів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка на 2020 рік.