Будуємо громади граючи в місті Лиман

Наш проєкт з гри соціального симулятора «Світ громад» в цьому році, весь світ не охопив, але велику частину Донецької області точно. Ця гра допомагає об’єднати приємне з корисним, а саме у веселій формі навчитись новому чи «прокачати» свої навички.

Трохи про саму гру. Навчальна гра «Світ Громад» – це українська розробка у сфері освітніх, інтелектуальних трансформаційних настільних ігор, яка вчить не лише співпрацювати, але й розвиває навички, які необхідні сьогодні для успіху людини в житті та в самореалізації.

Ольга Єфімова, керівник проєкту «Активізація громадянської свідомості молоді засобами гри-соціального симулятору «Світ громад», дотримуючись карантинних обмежень та ігноруючи обмеження в кілометри успішно та весело побудувала ще декілька щасливих, здорових та освічених громад в місті Лиман з місцевими активістами.

Цей проєкт був реалізований за фінансової підтримки Управління у справах сім’ї та молоді Донецької обласної державної адміністрації в рамках обласного конкурсу з визначення програм (проєктів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка на 2020 рік.