Image

Тренінговий курс «Крок за кроком»

Вже другий рік поспіль фахівці Простору підтримки реалізують, розроблену ними серію тренінгів «Крок за кроком». В її основу лягли напрацювання спеціалістів Центру для дітей та молоді, соціальних педагогів та психологу. Головна мета програми підвищення рівня соціальної адаптації (розвиток навичок комунікаційної культури, формування потреби в спілкуванні, інтимно – особистісних відносин).

В цьому році її реалізовували у двох нових локаціях: для підлітків в Андріївський ОТГ та для студентів Дружківського житлово-комунального коледжу.  Участь у проєкті дозволила сформувати навички, необхідні для подальшого успішного життя учасників тренінгового курсу, а саме: вміння управляти своїм емоційним станом, опановування підлітками навичок самопізнання і самоприйняття, напрацювання основ комунікативної культури.

Позитивні відгуки від підлітків, та зміни в поведінці, які відзначають дорослі це найкраще підтвердження успішності нашого курсу.

Цей проєкт був реалізований за фінансової підтримки Управління у справах сім’ї та молоді Донецької обласної державної адміністрації в рамках обласного конкурсу з визначення програм (проєктів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка на 2020 рік.

Categories: Новини

Залишити відповідь