Інклюзивний рок-фестиваль «Осінній MOOD Fest»

Наші випускники курсу «Розвиток громадянської відповідальності молоді через тренінги та фестиваль активної молоді» хоч і закінчили своє навчання, працювати не полишали. Вони за підтримки фасилітаторів Простору підтримки Олени Бєлік та Олени Кулік готували молодіжний фестиваль, провести який давно мріяли, але не наважувалися.

Ідею для фестивалю запропонував один з учасників, а логотип та назву інший, так командними зусиллями з’явилась концепція «Осіннього MOOD Fest», інклюзивного рок-фестивалю для молоді м.Світлодарська.

10 жовтня в Світлодарську, в молодіжному просторі «VPN Zone» «відгримів» перший, але сподіваємось, що не останній «Осінній MOOD Fest».  Музику, як і атмосферу важко переказати з допомогою слів, але чуючи відгуки учасників та організаторів ми певні, що вийшло чудово.

Подякувати за реалізацію мрії молоді ми хочемо Андрію Полухіну та Олі Вовк, а також всім музикантам: гурту Punk Cakes, Артему та Інні Дзюбановим, Єгору Нестеренко , Каті Вовк та спеціальному гостю зі Слов’янська Едуарду Смолякову, лідеру гурту «Смолова галерея». Ми сподіваємось, що це не останній концерт, де вдалося зібрати разом стільки творчих та талановитих людей.

Цей проєкт був реалізований за фінансової підтримки Управління у справах сім’ї та молоді Донецької обласної державної адміністрації в рамках обласного конкурсу з визначення програм (проєктів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка на 2020 рік.