Акція-вітання «Тепле привітання»

Напередодні новорічних свят з подарунками до дітей ЗОШ №1 смт. Миронівський та ЗОШ в с. Берестове завітали фасилітатори Простору підтримки Олена Бєлік та Олена Кулік, щоб передати «Тепле привітання». Дуже приємно, що кожного року в цій акції-вітанні діти демонструють прекрасний приклад об’єднання заради благодійності та допомоги.

Два дитячі простори, що були відкриті Карітасом в рамках проекту «Стійкість та розвиток» на базі цих шкіл, отримали подарунки, що збиралися дітьми, батьками та вчителями шкіл м. Краматорська. Розвиваючі ігри, м’які іграшки, ляльки, пазли, конструктори, дитячу літературу українською мовою, набори канцелярії та це багато іншого отримали діти в подарунок.

Соціальний працівник проєкту «Стійкість та Розвиток» Наталя Шевченко наголосила: «Тепер перебування в просторі «Карітас» для дітей стане ще цікавішим. Спільні ігри,  розвиваючі заняття, позитиві активності сприяють покращенню емоційного стану учнів, сприяють відновленню соціальних контактів та зняттю напруги. Діти в захваті від новеньких іграшок, кожну перерву біжать сюди, аби побавитися та перепочити».

«Щиро дякуємо всім, хто долучився до такої доброї справи. Дякуємо учням та вчителям усіх шкіл з м. Краматорська за небайдужість та бажання допомогти»,- підкреслила працівник проєкту «Стійкість та розвиток» Ольга Волошина.

Подяку за подарунки та участь в акції «Тепле привітання» ми передаємо Краматорська Українська Гімназія , ЗОШ 10 м. Краматорськ , Краматорський ліцей 35 ім.Шеймана , Ліцей №4, Економіко-гуманітарний ліцей № 8 імені Василя Стуса – «ТЕРИТОРІЯ ТВОРЧОСТІ» Краматорський навчально – виховний комплекс ЗОШ 32 – ДНЗ , Краматорська ЗОШ 15 , Краматорська ЗОШ №25 , ЗОШ № 31 м.Краматорська , а також ЗОШ №1, 3, 5, 9, 11, 13, 26, 28, 30 та 33.