«Свято шкільного портфелика» 2019

В суботу 31 серпня в Просторі підтримки БФ «Карітас Краматорськ» було весело та гучно. В цей день пройшло «Свято шкільного портфелика» ― урочистий захід, який третій рік поспіль завершає Всеукраїнську благодійну акцію «Шкільний портфелик». Відкрив захід директор фонду о.Василь Іванюк, який привітав гостей та виказав найсвітліші побажання успіхів та жаги знань в новому навчальному році.

Діти та батьки мали змогу весело провести час та підготовитись до першого дзвоника разом з героями мультфільму «Маша та Ведмідь», які завітали на свято. Розважальна програма була не лише веселою, а й корисною. Майбутні першокласники згадали правила поведінки в школі, склали перелік речей, які треба не забути взяти з собою в школу та багато іншого. Сертифікати про успішне завершення «Школи майбутнього першокласника» отримали з рук соціального педагога Юлії Козлової дітки, що протягом декількох місяців готувалися до навчання на заняттях в Просторі підтримки.

За традицією, що склалась за роки благодійної акції, всі діти отримали свої новенькі шкільні портфелики з канцелярським приладдям. Фінансова підтримка Winner Automotive цьогорічного партнера МБФ «Карітас України» забезпечила 23 першокласники з м. Краматорськ та Слов’янськ всім необхідним для навчання, а завдячуючи допомозі постійних місцевих благодійників, а саме ГО «Асоціація жінок Пані» та Клуб Підприємців Краматорська, було придбано та скомплектовано 34 набори необхідної канцелярії для дітей з вразливих родин.

Дуже приємно спільними зусиллями кожного року здійснювати мрії, що наповнюють дитячі серця! Будемо сподіватися, що емоцій, з якими діти зустріли 1 вересня, вистачить на весь навчальний рік!