Продовження серії майстер-класів «Кольоровий дивограй»

Ми продовжуємо ділитися маршрутом наших майстер-класів, що тривають в «буферній» зоні. 22 серпня в школі с. Луганське відбулося свято творчості, креативності та натхнення. Майстер-клас  з максимальним залученням всіх учасників в рамках ініціативи «Кольоровий дивограй» нікого не залишив осторонь.

Розпочався захід  з виконання дітьми вправ на посилення внутрішнього потенціалу, релаксації та розвитку лідерських здібностей.  Спеціалісти Карітасу запропонували учасникам підключити всі свої креативні можливості, фантазію та творчий хист, щоб зробити сувеніри з дерева. Кожен учасник докладав багато зусиль, а тому наприкінці роботи отримав бажаний результат.

Другою частиною стало застосування креативних методик для генерування ідей на тему  «100 способів використання деревини». З цим завданням команди впоралися на «відмінно».

Захід проведено спільними зусиллями проектів «Простір підтримки» та «Психосоціальний супровід для дітей та батьків/опікунів у буферній зоні на сході України», завдячуючи ресурсам та технічному оснащенню творчої майстерні «ДревоДім». Проекти реалізуються БО «БФ «Карітас Краматорськ» за фінансування DCV, BMZ та Caritas Austria.