Серія майстер-класів по роботі з деревом «Кольоровий дивограй»

Спільними зусиллями проектів «Простір підтримки» та «Психосоціальний супровід для дітей та батьків/опікунів у буферній зоні на сході України», завдячуючи ресурсам та технічному оснащенню творчої майстерні «ДревоДім»  з 19 по 23 серпня в населених пунктах «буферної» зони проходить серія майстер-класів по роботі з деревом «Кольоровий дивограй».

Працівники вже встигли 20 та 21 серпня відвідати  школу в селищі Берестове та НВК в селищі Орлівка, загалом за два дні заняття відвідали 32 маленьких учасника.  Діти із захопленням працювали над створенням сувенірів: обирали заготовки, працювали над їх вдосконаленням — полірували, шліфували, розмальовували, випалювали, покривали лаком, а згодом взяли участь в ігрових вправах на командотворення.

22 та 23 серпня подібні майстер-класи пройдуть в селищах Луганське, Званівка та Верхньокам’янське. Така діяльність сприяє розкриттю внутрішнього ресурсу та спонукає до творчого самовираження дітей.

Проекти реалізуються БО «БФ «Карітас Краматорськ» за фінансування DCV, BMZ та Caritas Austria.