«Домашня опіка для внутрішньо переміщених осіб в місті Краматорськ»

Проєкт «Домашня опіка для внутрішньо переміщених осіб в місті Краматорськ» реалізується за підтримки CNEWA Canada та МБФ «Карітас України».

Проєкт орієнтований на надання послуг з догляду вдома для найбільш уразливих груп внутрішньо переміщених осіб (ВПО), які проживають у місті Краматорськ. На даний час проєктом охоплено 60 бенефіціара, які потребують сторонньої допомоги та отримують комплекс послуг кваліфікованим персоналом на безоплатній основі.

Комплекс послуг Домашньої опіки:

• Догляд за тілом і гігієна (догляд за волоссям (стрижка/миття), купання,ранкова гігієна тіла, заміна натільної та постільної білизни,мобілізація, допомога під час годування, супровід на прогулянки, гоління, догляд за нігтями на руках і ногах, т.д.).
  • Медичні послуги (контроль за прийняттям ліків згідно з рецептами лікаря, рекомендаціями лікаря (масаж, протирання, заміна бандажа, фізіотерапія, вправи, допомога у використанні спеціального обладнання і т.д.).
  • Допомога ведення домашнього господарства: Внаслідок того, що більшість клієнтів дуже слабкі або хворі, співробітники (домогосподарки) також роблять прибирання в будинку, перуть вручну і прасують постільні речі та одяг по мірі необхідності, готують їжу, незначний ремонт одягу та побутової техніки і меблів. У деяких випадках працівники допомагають клієнтам у заповненні документації для державних установ, оплаті рахунків (значення допомоги в процесі, не надання коштів для оплати) і допомога в оформлені документів для отримання засобів реабілітації, і т.д..
  •  Інше: юридична консультація, духовна підтримка (сповідь, спілкування зі священником, а також емоційна підтримка), влаштовуючи зустрічі з лікарями і транспортуючи клієнтів в лікарню або клініку і т.д.
  • Більш детальна інформація за телефоном: 066 151 23 96
Categories: Діючі проекти