Перший міський дитячий екологічний форум

В якості співорганізатора БФ «Карітас Краматорська» долучився до проведення Першого міського дитячого екологічного форуму, який проводився 13 липня в Краматорську. Партнерами заходу були Краматорська філія «Українського реєстрового козацтва» та Управління з гуманітарних питань Краматорської міської ради.

Завдяки волонтерам від  фонду на заході було представлено декілька локацій.

В зоні лекторію була організована інформаційна платформа, де Олена Кудаєва, практикуюча еко активіста, розповіла, як відповідально поводитись з побутовими відходами. Також вона провела цікавий майстер-клас з виготовлення екологічних гігієнічних засобів.

Всі бажаючі могли прийняти участь в різноманітних майстер-класах з виготовлення еко сувенірів. Разом фантазували та творчо декорувати екосумки, виготовляти браслети та мотиваційні магніти. Ніхто не залишився без подарунків.

Наймолодших учасників форуму розважали аніматори, сюрпризом від яких стала креативна пін’ята з солодощами.

Захопливі відгуки відвідувачів та прекрасна атмосфера заходу ― це, безумовно, заслуга наших волонтерів. За гарною традицією хочемо особисто подякувати їм всім: Олені Кудаєвій, Олені Бугайовій, Марині Мартиненко, Анастасії Ніконовій, Євгену та Віктору Мазуренко, Наталії Поповій, Мілані Скляровій, Катерині Сидоренко, Анастасії Євстафієвій, Олені Брайовій! Було неймовірно, треба повторити в наступному році!

Дізнатись більше можна подивившись відео сюжет:

У Краматорську пройшов екологічний форум
Телеканал Донеччина TV

А також можна переглянути наш фото звіт з заходу: