Image

Проєкт «ГРАНТИ НА ПІДТРИМКУ ПРИВАТНОГО СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА»

Умови участі у проекті «ГРАНТИ НА ПІДТРИМКУ ПРИВАТНОГО СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА»

Міжнародний Благодійний Фонд «Карітас України» за підтримки міжнародної організації CRS оголошує про початок проекту «Гранти на підтримку приватного сільського господарства» в Донецькій області.

Мета проекту: відновлення джерела існування внутрішньо переміщених осіб і місцевого населення, які проживають в сільській місцевості шляхом розвитку приватного сільського господарства.

В рамках проекту на одне домогосподарство виділяється сума від 7 500 до 25 000 грн на відновлення або розвиток власного сільського господарства з метою забезпечення себе необхідними продуктами харчування на тривалий період.

Заявки приймаються до 15 березня 2018 року.

УМОВИ УЧАСТІ ТА ОБМЕЖЕННЯ

Заявку на отримання гранту можуть подати:

– Внутрішньо переміщені особи та місцеві жителі у віці від 18 до 60 років, які проживають в сільській місцевості, Олександрівського, Слов’янського, Костянтинівського, Бахмутського, Лиманського районів Донецької області;

– Без постійного джерела доходу;

– Основним джерелом продуктів для всього домогосподарства є приватне сільське господарство;
– Мають або здобувають досвід в рослинництві, вирощуванні худоби, переробленні сільськогосподарської сировини або наданні сільськогосподарських послуг;

– Які не отримували раніше гранти від МБФ «Карітас України» або інших організацій на початок, відновлення або розвиток бізнесу або сільськогосподарської діяльності.

Грант може бути витрачений на закупівлю тварин, птиці, насіння, обладнання для ведення сільського господарства, матеріали для тепличного господарства або дрібний ремонт господарчих будівель, необхідних для Вашої сільськогосподарської діяльності.

Грант не може бути витрачений на цілі, заборонені законодавством України, на оплату боргових зобов’язань, навчання і придбання нерухомості.

Кілька членів одного домогосподарства можуть подавати заявки, але відібрана, може бути тільки одна заявка з одного домогосподарства.

ПРАВИЛА ПОДАЧІ ЗАЯВКИ

Щоб взяти участь в проекті, Вам необхідно заповнити заявку. Заявку можна заповнити, як у паперовій формі, так і у електронному вигляді. Заявку у паперовій формі заповніть розбірливо та передайте її представнику організації. Заявку у електронному вигляді завантажте за посиланням заповніть на комп’ютері та відправте на адресу caritasagro2017@gmail.com. Якщо заявку не вдалось завантажити надішліть нам листа та у відповідь Ви отримаєте бланк заявки.

Термін прийому заявок до 15 березня 2018 року. Заявки, отримані після цієї дати розглядатися комісією не будуть. Будь-які зміни, зокрема, кінцевих термінів подачі заявок буде оголошено додатково.

У разі надання в заявці недостовірної інформації, Фонд має право не розглядати і відхилити Вашу заявку.

УМОВИ ВІДБОРУ

Кількість грантів обмежена! Відбір заявок на отримання гранту проводиться комісією в кілька етапів.

Перший етап – попередній відбір заявок, згідно критеріїв затверджених в проекті:

● відповідність основним критеріям учасника проекту, зазначених в умовах проекту (дивись вище)

● поточне економічне становище домогосподарства;

● наявність досвіду у запропонованій діяльності;

● розуміння кроків реалізації ідеї і освоєння отриманих грошових коштів

Другий етап – домашній візит. У разі якщо Ваша заявка пройшла перший етап відбору з Вами зв’яжуться співробітники Фонду і узгодять дату та час домашнього візиту для проведення співбесіди. Результатом цього етапу буде прийняття рішення про виділення Вам грошових коштів.

Третій етап – збір документів і фінансування. Перелік необхідних документів: паспорт, ІПН, довідка ВПЛ (для переселенців), довідка з банку з реквізитами рахунку для зарахування коштів.

Четвертий етап – реалізація Вашої ідеї приватного сільського господарства та моніторинг. Співробітники МБФ «Карітас України» мають право запросити чеки або підтверджуючі документи про цільове витрачання грошових коштів. Також співробітники можуть приїхати на місце ведення приватного сільського господарства для моніторингу або надання консультативної допомоги.

КОНТАКТИ
БО «БФ «Карітас Краматорськ»

м. Краматорськ, пр. Миру, 5

Телефон: +38 050-413-4901 експерт з рослинництва, 050-305-7004 експерт з тваринництва,

+38 050-337-2654 координатор проекту

Електронна адреса: caritasagro2017@gmail.com

УВАГА!
Грант є благодійною допомогою і ніхто із співробітників організації не має права вимагати грошей за його отримання.

Завантажити заявку українською мовою: https://goo.gl/TQfZ6q

Завантажити заявку російською мовою: https://goo.gl/sT4dRT

Categories: Новини

Залишити відповідь