Проєкт Домашня опіка — коли ми робимо добро іншим

Лютий місяць виявився щедрим на допомогу для підопічних проекту «Домашня опіка ВПО в м. Краматорськ» – тяжкохворих, самотніх та осіб літнього віку, які через свій фізичний стан чи недуги постійно перебувають вдома. Ці люди відносяться до найбільш вразливих категорій населення, тому піклування про них – наша першочергова задача.

У даний момент проект охоплює 55 підопічних, 47% з них лежачі хворі та люди, які не можуть контролювати свої природні потреби і тому дуже потребують на засоби особистої гігієни. 3 лютого всі вони отримали памперси, придбанні за кошти МБФ «Карітас України», які дозволять підопічним вести життя без відчуття постійного дискомфорту та позбавитися від психологічних проблем.

6-10 лютого з ініціативи БО «БФ «Карітас Краматорськ», за підтримки директора о. Василя Іванюка активістами, волонтерами, підприємцями та просто небайдужими мешканцями Слов’янська та Краматорська були зібрані продуктові набори, які працівники проекту «Домашня опіка» вручили найбільш потребуючим підопічним.

Відповідальність, доброта, милосердя – це ті найкращі риси кожної людини, які виявляються, коли ми робимо добро іншим!